Äventyrsvandring måndag 11 april 2022

Häng med på en äventyrlig vårvandring för barn och vuxna med Uppsala Naturskola och Upplandsstiftelsen. Vandringen börjar vid Lurbobacken och går genom Nåsten, förbi Stabby och genom Hammarskog. En fin och varierad sträcka genom skog och över fält, med målet Hammarskogs herrgård. Därifrån går UL-buss 108 tillbaka till Uppsala Centralstation.

Det blir flera stopp längs vägen för att titta på kul saker i naturen, tälja barkbåtar och sjösätta dem, prova att göra upp eld med stål och flinta, grilla medhavd korv, fika och kanske leka en lek eller två.

Varmt välkomna!

• Sträckan är drygt 8 km och går i varierad, mestadels lättvandrad terräng.
  • Ta på kläder efter väder och bra skor att gå i.
  • Medtag egen lunch, fika, något att dricka, sittunderlag och gärna en extra tröja eller jacka.
  • Begränsat antal deltagare.
  • Samling: Kl 9.00 vid parkeringsplatsen i Lurbobacken (strax ovanför korsningen Vårdsätravägen/Lurbovägen)
  • För mer information, kontakta arrangör. shanti.wittmar@uppsala.se/ 070-856 38 03
  • Kostnadsfritt (förutom bussbiljett med UL-buss tillbaka till stan).
  • PDF med samma information som på den här sidan hittar du här >>  (PDF, 240 KB)

Föranmälan skickas till shanti.wittmar@uppsala.se senast 6 april. Ange hur många ni är i sällskapet samt ålder på barnen.