Anmälan utedag våren 2020

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Du kan också anmäla flera klasser.
Skriv gärna vad du undervisar klassen i
Så att vi kan kommunicera direkt med den som kommer hit - och så att vi vet att den som kommer hit tagit del av all information. Hit skickas automatiskt en kopia på denna anmälan
som ska följa med eller som är ansvarig för en klass i anmälan. Även till den här e-postadressen kommer en kopia på denna anmälan.
som ska följa med eller som är ansvarig för en klass i anmälan. Kopia på anmälan kommer även hit.
- men hit skickas ingen kopia på anmälan.
Skriv något om vad du vill att eleverna ska få var med om. Vad vill ni helst göra? Och vad kan ni tänka er om förstahandsvalet inte är möjligt pga väder, andra bokningar mm. Läs alltså först det vi skrivit om dagar i skogen, om kort vandring, på vattnet, håvning, fåglar och sinnen som du hittar till från förra sidan - om du inte redan gjort det!
Skriv gärna vad ni vill att den andra gruppen som inte är vid båtarna ska få göra. Du kan också skriva egna önskemål eller funderingar om hur vi ska lägga upp programmet den dagen.
Skriv något om vilka veckodagar som kan fungera för er, vilka datum som inte alls fungerar, eller andra önskemål om dagar ni har. Vi pusslar sedan ett schema så att så många som möjligt ska få komma, och så att det ni vill göra passar för årstiden. Du kan alltså inte bara skriva i ett datum då ni vill komma.
Skriv något om hurdags ni kan åka från er skola, och när ni vill vara hemma igen - alternativt mellan vilka tider ni tror att ni kommer vara ute hos oss.

Klicka på knappen för att granska det du fyllt i - i nästa steg kan du skicka din anmälan.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.