Naturskolan stängd tillsvidare

Naturskolan är stängd tillsvidare - nytt beslut tas senast 25 januari 2021 Vi får inte ta emot klasser hela januari ut. Hur det blir i februari är ännu inte bestämt.

Varför stänger Naturskolan?

Uppsala kommuns krisledningsnämnd har fattat beslut om att stänga vissa av kommunens verksamheter. Det görs på grund av de nya nationella restriktionerna mot smittspridning. Regeringen har bland annat uppmanat kommuner att omedelbart stänga all verksamhet som inte är helt nödvändig.

Målet med ytterligare skärpningar är att färre människor ska röra sig i samhället.

Mer om beslutet kan du läsa på Uppsala kommuns hemsida.

De skärpta restriktionerna för kommunens verksamheter
ska omprövas senast 25 januari vid krisledningsnämndens nästa möte.

21 december 2020 kom denna information:
Nya restriktioner i Uppsala ska minska risken för smittspridning

Och dessa beslut

Ta del av krisledningsnämndens beslut från sammanträdet 21 december (PDF, 4 MB)

Vi på Naturskolan kommer heller inte att praktiskt kunna förbereda för någon verksamhet innan vi får öppna igen. Till exempel  får vi inte rekognosera isen eller ställa i ordning på isen - och det kan alltså ta några dagar från att naturskolan öppnar tills vi kan ta emot skolklasser igen.

Vi meddelar de klasser som är inbokade i så god tid vi bara kan - men vi kan inte meddela er förrrän vi vet mer.