Här fyller du i anmälan till isdagar 2018

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

(eller fast telefon - men då kanske vi inte får tag i dig lika snabbt om vi har några frågor)
Det går också bra att anmäla flera klasser samtidigt
Här fyller du i vilken typ av isdag ni vill ha. Vill ni att vi håller i en "vanlig" isdag tillsammans med er, eller vill ni komma en förmiddag och sköta er mest på egen hand med naturskolans utrustning? Mer information om detta står på föregående informationssida - "Anmälan till isdagar vt 2018". Har du inte läst där så gör det innan du fyller i här! När du klickat i typ av isdag får du en till ruta där du skriva i kompletterande information - om du vill!
Här skriver du hur ni (just nu) tror att ni kommer ta er hit och hem.
Här kan du skriva in önskemål om veckodag, vilka datum som inte fungerar; om ni vill komma flera klasser samtidigt, eller om ni hellre tar en klass i taget; om ni fick stå på reservlista förra året, eller om er isdag då blev inställd. Skriv det som kan vara bra för oss att veta!
Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.
13 juni 2017